Prejsť na obsah

Oznam o zmene sídla spoločnosti Slovanet od 1.10.2024

Slovanet vďaka neustálemu rozvoju sietí, služieb a zvyšovaniu počtu zákazníkov neustále rastie. Po viac ako dvadsiatich rokoch pôsobenia na Záhradníckej ulici v Bratislave sa presťahoval do nových a väčších priestorov a ako posledný krok zmenil aj oficiálnu adresu sídla.

Oznamujme Vám, že spoločnosť Slovanet, a. s. s účinnosťou od 1. 10. 2024 zmenila adresu svojho sídla na:

Galvaniho 19, 821 04 Bratislava

Upresnenie: Z pôvodného sídla (Záhradnícka 151) sme v priebehu letných mesiacov do nových priestorov presťahovali takmer všetky pracoviská. Dňa 1. 10. 2024 bola nová adresa zapísaná a zverejnená aj v Obchodnom registri SR. Ostatné údaje Slovanetu zostávajú bez zmeny. 

Informácie pre zákazníkov

Nová adresa sídla nemá žiaden právny, obchodný ani technický vplyv na poskytované služby. Automaticky bola resp. bude zmenená a uvedená na faktúrach a dokladoch vystavených od 1. 10. 2024, resp. pri nasledovnej komunikácii s Vami.

  • Ak si evidujete adresu sídla spoločnosti Slovanet vo svojich adresároch alebo informačných systémoch, tak si ju (od 1.10.2024), prosím, upravte.
  • Bratislavská pobočka Slovanetu bola na adresu Galvaniho 19 presťahovaná už 15. 7. 2024 a tešíme sa Vašu návštevu. Upresnenie a mapka
  • Pre zasielanie zmlúv, objednávok, žiadostí, reklamácií, zariadení a pod naďalej používajte adresu spracovateľského centra: Slovanet, a. s., Jilemnického 2, 911 01 Trenčín 1. Ďakujeme.

Informácia pre dodávateľov a inštitúcie

V súvislosti so zmenou sídla zmenou Vás prosíme o úpravu údajov spoločnosti Slovanet, a. s. od 1. 10. 2024 vo Vašej evidencii a v informačných a ekonomických systémoch.

  • Novú adresu sídla použite, prosím, aj pre všetky účtovné a obchodné dokumenty ako sú faktúry, dodacie listy a iné účtovné doklady s dátumom vystavenia dokladu od 1. 10. 2024 (bez ohľadu na dátum dodania).
  • Pre doručenie tovaru použite, prosím, dodaciu adresu uvedenú v objednávke (skladové priestory na pôvodnej adrese Záhradnícka 151 sa presťahujú neskôr).

V prípade akýchkoľvek nejasností alebo otázok nás, prosím, kontaktujte e-mailom na adresu zavazky{zavináč}slovanet.net.

Aktualizácie

Tento oznam bol pôvodne zverejnený už 17. 9. 2024 na základe rozhodnutia valného zhromaždenia spoločnosti Slovanet a podaného návrhu na zápis zmeny adresy sídla v OR SR.

Dňa 1.10.2024 nastalo aj zapísanie a zverejnenie zmeny v OR SR a oznam bol na základe toho aktualizovaný