Prejsť na obsah

Rozšírenie ponuky a preladenie káblovej TV

Vážené zákazníčky / Vážení zákazníci,

v priebehu septembra až októbra 2024 postupne uskutočňujeme asi v 20-tich sieťach káblovej TV úpravu a rozšírenie programovej ponuky televízie.
Pre tieto úpravy bude potrebná aj úplná zmena frekvenčného rastra káblovej TV a z tohto dôvodu bude nutné si nanovo naladiť Váš televízor, resp. DVB-C prijímač.

V jednotlivých lokalitách zmenu oznamujeme emailom alebo listom s podrobnými informáciami, prípadne SMS správou. Kde je to možné, oznam poskytujeme aj obecnému úradu pre zverejnenie na úradnej výveske, obecnej webovej stránke, prípadne na sociálnej sieti..

Ak ste ani do dátumu preladenia nedostali žiaden oznam (poštou ani e-mailom), kontaktujte nás, prosím, aby sme preverili správnosť Vašich kontaktných údajov a aktualizovali ch.

Prelaďovanie KTV v jednotlivých lokalitách

• Predchádzajúce, už úspešne dokončené preladenia centrálneho zariadenia káblovej siete:
5.9.2024 – Zemné, 10.9.2024 – Veľký Kýr, 11.9.2024 – Dolná Breznica a Lednické Rovne, 12.9.2024 – Komjatice, 17.9.2024 – Dudince.
Ak ste tak ešte neurobili, nalaďte si, prosím, nanovo Váš TV prijímač, resp. DVB-C prijímač. Ďakujeme.

• Streda 18.9.2024 – KTV Hronec, Valaská a Valaská – Piesok
Aktuálny stav: preladenie centrálneho zariadenia káblovej siete je úspešne ukončené. Prosím, nalaďte si nanovo Váš TV prijímač, resp. DVB-C prijímač. Ďakujeme.

• Štvrtok 19.9.2024 – KTV Stropkov
Aktuálny stav: preladenie centrálneho zariadenia káblovej siete je úspešne ukončené. Prosím, nalaďte si nanovo Váš TV prijímač, resp. DVB-C prijímač. Ďakujeme.

• Utorok 24.9.2024 – KTV Bešeňov, Dvory nad Žitavou, Gbelce, Nová Vieska, Pribeta a Tvrdošovce
Aktuálny stav: preladenie centrálneho zariadenia káblovej siete je úspešne ukončené. Prosím, nalaďte si nanovo Váš TV prijímač, resp. DVB-C prijímač. Ďakujeme.

Odporúčania a postup naladenia TV / DVB-C prijímača

PDF súbor s návodom na stiahnutie

Poznámka: tento návod je súčasťou oznamu zasielaného emailom alebo poštou (návod je na jeho 3. strane).

Nový frekvenčný raster a prehľad TV staníc

• Najneskôr 1 deň pred dátumom preladenia Vašej siete nájdete nový frekvenčný raster a prehľad TV staníc na stránke Návody a postupy / TV.

Ďakujeme za porozumenie a za preladenie Vášho prijímača.

Váš Slovanet.

TIP: Prejdite na Slovanet TV

Zmeňte si Vašu doterajšiu káblovú televíznu službu na novú Slovanet TV, ktorá poskytuje:
viac ako 50 TV staníc už v základnom balíku
• možnosť rozšírenia o voliteľné tematické a prémiové balíky (až na 120 kanálov)
bezplatný archív najsledovanejších staníc s možnosťou preskočenia reklám
nahrávanie až 120 hodín programu
• doplnkovú možnosť sledovania vysielania na Smart TV, počítači, smartfóne a tablete
• a nezanedbateľnou výhodou môže byť, že pri budúcich zmenách programovej ponuky už nebudete musieť prelaďovať svoj prijímač.
Slovanet TV Vám môžeme aktivovať spoločne s internetom vo zvýhodnenom balíku. Viac informácií o Slovanet TV získate na internetovej stránke www.slovanet.tv .
V prípade ďalších otázok a záujmu o prechod na Slovanet TV nás kontaktujte osobne v najbližšej pobočke alebo zastúpení Slovanetu, telefonicky na čísle 02 / 208 28 208 (voľba číslo 1, v pracovných dňoch od 8:00 do 17:00) alebo emailom na adrese sluzbyzakaznikom@slovanet.net .